Veliko srce Otoka Ivanića

Građani Otoka Ivanića  pokazali su veliko srce i u rekordnom broju se odazvali humanitarnim akcijama za prikupljanje pomoći stanovnicima potresom pogođenih područja.

U Sportskoj dvorani Žeravinec akciju prikupljanja pomoći organizirao je grad Ivanić Grad. Kako smo doznali od zamjenika gradonačelnika Tomislava Cuvaja, tijekom dana je prikupljeno prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za napuniti 3 kamiona hladnjače i 5 kombija . Jedan dio prikupljenih sredstava uručen je i građanskoj inicijativi koja je također prikupljala pomoć i uputila se u Petrinju i okolna područja.

Građani Općine Križ su u društveni dom u Križu također tijekom cijelog dana donosili donacije koje će biti sortirane i u koordinaciji s Gradskim društvom Crvenog Križa Ivanić Grad distribuirane onima kojima su najpotrebnije.

humanitarna pomoc3

U Općini Kloštar Ivanić su u Pučkom domu građani također prikupljali su potrebnu pomoć, a humanitarnu akciju nastavljaju i danas. Prehrambene proizvode i higijenske potrepštine možete danas do 20 sati donijeti u Pučki dom. Građani koji nemaju svoj prijevoz mogu se javiti na 095 3711 808.

Uz humanitarne akcije u organizaciji jedinica lokalne samouprave, pomoć su jučer prikupljali i djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Ivanić- Grad, župe sv. Nikole biskupa Dubrovčak Lijevi u suradnji sa udrugama s područja župe, mjesni odbor i župa Posavski Bregi, te Doborovoljno vatrogasno društvo Donji Šarampov.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić