Miroslav Petek novi predsjednik Naftaš Ivanića

Na redovnoj izbornoj skupštini Škole nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića za novog predsjednika izabran je Miroslav Petek.
Za dopredsjednika je izabran Alen Maras, a za tajnika voditelj škole nogometa Patrik Oković.

Dosadašnji predsjednik i dopredsjednik kluba Tomislav Abramović i Gordan Petković nisu se kandidirali za daljnje obnašanje funkcija te su se zahvalili Izvršnom odboru i stručnoj službi kluba na dosadašnjoj suradnji.

Izabran je i novi Izvršni odbor kluba u sastavu Sanja Radošević, Stipe Šimunović, Mile Marinčić, Tomislav Vukojević, Krešimir Stipić, Goran Tadijanović, Vido Jozić i Igor Lisak

U redovnom izvješću za 2019 godinu s osvrtom na mandatno razdoblje od 2016 – 2020 godine, istaknuto je kako je iza kluba izrazito turbulentno razdoblje u kojima je dosadašnja Uprava morala donositi teške Odluke no kvalitetnim radom klub je stabilan i s perspektivom daljnjeg razvoja i unaprjeđenja rada kluba. Obilježena je 100 godišnjica rada kluba, a izvršeno je kompletno opremanje Škole nogometa u sklopu kojeg su za sve polaznike Škole nogometa nabavljene trenirke, sportske majice, dresovi, torbe i sl. čime je klub po prvi puta imao jednoobrazni izgled.
U 2019. godini u klubu je registrirano više od 250 članova, a s posebnim ponosom naveden je početak rada sa ženskim kategorijama.

Primopredaja dužnosti novom vodstvu kluba i službeno je izvršena prošloga tjedna.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić