Cijepljeni župan i djelatnici SB Naftalan

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić-Gradu prošlog je petka organizirano dobrovoljno cijepljenje za 60 djelatnika ove ustanove, te je u cilju senzibiliziranja javnosti o važnosti cijepljenja protiv koronavirusa cjepivo je primio i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Osobno vjerujem struci koja kaže da je cjepivo pouzdano, ali i da ćemo biti sigurni tek kada se 70 posto stanovnika procijepi. Svi imamo pravo odabrati, ja biram cijepljenje, a nadam se da će to napraviti naši stanovnici u što većem broju,“ rekao je župan Kožić.

Komentirajući odaziv djelatnika Naftalana, ravnatelj Maričić je izjavio: „Danas se cijepilo 60 posto naših djelatnika, a dio djelatnika već je prebolio COVID-19. Pandemiju smo od prvog dana shvatili ozbiljno, radimo strogo poštujući epidemiološke mjere i zasigurno smo tako izbjegli pojavu eventualnog žarišta“.

Za cijepljenje ljudi na području Zagrebačke županije do prošlog tjedna je dostavljeno 2.625 doza cjepiva, a već ga je primilo 1.378 ljudi, među kojima 896 korisnika domova za starije i nemoćne i djelatnika u socijalnoj skrbi, te 482 zdravstvena djelatnika.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić