Uručeni kjučevi prostorija u Kulturnom centru Dubrava

Jučer je načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša svečano uručio ključeve četiriju prostorija na korištenje predstavnicima udruga civilnog društva u Kulturnom centru, koji je otvoren prošle godine uz Dan Općine i većim dijelom je bio financiran sredstvima Europske unije. Prostorije su na korištenje za svoje aktivnosti dobile udruge Češka beseda Zagrebačke županije, Blok umirovljenika Dubrava, Udruga žena liječenih od raka dojke sv. Margareta, Udruga žena Općine Dubrava, Sportska zajednica općine i Kulturna udruga sv. Martin.

U prostoru Kulturnog centra smještena je i Mala škola, održavaju se sjednice Općinskog vijeća, planiraju se dječje igraonice a ljeti i kino projekcije, te načelnik Okroša vjeruje da će prostor biti dobro iskorišten.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić