SPAR Hrvatska donirala odijela za JVP Ivanić- Grad

Gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš i predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl danas su rezanjem vrpce svečano otvorili SPAR supermarket u Ivanić- Gradu.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 40 milijuna kuna pri čijoj se gradnji i opremanju trgovine vodilo računa o najvišim standardima energetske održivosti i odgovornosti prema okolišu, istaknuli su iz SPARA Hrvatska.

spar2

Trgovina se prostire na 1.300 m2 sa 120 parkirnih mjesta, a u njoj je zaposleno tridesetak djelatnika.

Povodom otvorenja, predsjednik uprave SPARA donirao je zapovjedniku Javne vatrogasne postrojbe Ivanić- Grad radna odijela i multifunkcionalni alat za vatrogasne intervencije.

Ukupno 37 odijela proslijeđeno je dobrovoljnim vatrogasnim društvima Ivanić, Donji Šarampov, Poljana, Jalševec i Opatinec- Tarno.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić