U subotu masovno cijepljenje u Ivanić- Gradu

U koordinaciji Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, županijskoga Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije ove će subote, 20. ožujka biti organizirano masovno cijepljenje u Ivanić Gradu.

Bit će cijepljeno 360 građana prioritetne skupine s područja Grada Ivanić- Grada i općina Kloštar Ivanić i Križ koji su dobili poziv svojih liječnika obiteljske medicine. Ostali građani koji su se prijavili za cijepljenje, a nisu dobili poziv neće biti cijepljeni u ovom terminu.

Prvo masovno cijepljenje u Ivanić Gradu bit će u Sportskoj dvorani Žeravinec od 9 do 15 sati, a građani će biti cijepljeni Pfizerovim cjepivom.

Iz Doma zdravlja Ivanić Grad apeliraju na građane da se prilikom dolaska drže termina kojeg su dobili kako bi se izbjeglo stvaranje gužvi, te da se prikladno obuku, kako bi olakšali liječnicima dostupnost ramenu za cijepljenje. Za održavanje reda tijekom cijepljenja lokalni stožer civilne zaštite osigurat će COVID redare.

Nakon ove subote, masovno cijepljenje će ponovno biti organizirano po dolasku veće količine doza cjepiva, o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.
....
Uz Ivanić- Grad cijepljenje šire populacije protiv COVID-a 19 u subotu će biti organizirano i u ostalim gradovima Zagrebačke županije.

Prema planu i raspodjeli cjepiva županijskog Zavoda za javno zdravstvo na devet posebno organiziranih punktova procijepit će se ukupno 4.458 pacijenata.

Cijepljenje će biti organizirano putem 42 mobilna tima za cijepljenje, koji će biti razmješteni tako da će u Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću biti po 6 mobilnih timova, a u ostalim gradovima na svakom će punktu biti 4 mobilna tima.

Osim cjepiva za cijepljenje na punktovima, Zavod za javno zdravstvo rasporedit će dodatne 2.532 doze Pfizerovog cjepiva ordinacijama obiteljske medicine na području Zagrebačke županije.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić