Podjela uskrsnica i u Općini Križ

Općina Križ će ove godine dijeliti uskrsnice umirovljenicima i nezaposlenim osobama u iznosu 100 kuna.

Uskrsnica će biti isplaćena umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Općine Križ i primaju mirovinu u iznosu do i zaključno sa 2000 kuna, osobama koje su korisnici nacionalne mirovine, te nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine, i koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad.

Podjela novčane pomoći će biti u ponedjeljak i utorak, 29. i 30. ožujka od 8:00 do 13:00 sati u zgradi Općine Križ, na bivšem šalteru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ulaz pokraj Vijećnice, na temelju osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine za umirovljenike, odnosno osobne iskaznice za nezaposlene.

Kako bi se spriječilo stvaranje gužvi, Iz Općine napominju da je moguće podići uskrsnicu i za drugu osobu koja ostvaruje pravo, uz predočenje osobne iskaznice osobe koja podiže pomoć i ostale potrebne dokumentacije za osobu za koju se uskrsnica podiže. Također mole sve građane se prilikom dolaska pridržavaju propisanih protuepidemijskih mjera.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić