Šest državnih medalja za Streljački klub Ivanić

Prošloga vikenda u Malinskoj na otoku Krku održano je 17. Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom field na 18 metara u dvorani u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.

Na Prvenstvu je uspješno nastupio i Streljački klub "Ivanić" koji su predstavljali Iva Popović Gecan, Ema Gašparović, Petar Blagec i Marko Tomić.

U seniorskoj konkurenciji najbolji su ponovo bili brat i sestra iz Streljačkog društva Dubrava Domagoj i Valentina Pereglin a blizu medalje bili su Petar Blagec i Iva Popović Gecan koji su zauzeli peta mjesta.
No u Match playu na ispadanje, Petar Blagec je stigao do bronce svladavši u dvoboju za treće mjesto Željka Tijana s 5:1.

Ekipno, Ivanić je u seniorskoj kategoriji završio kao četvrti.

A jučer je održano i natjecanje u mlađim kategorijama. U jedinstvenoj juniorskoj konkurenciji Iva Popović Gecan osvojila je drugo mjesto s 546 pogođenih krugova, dok je Petar Blagec bio uvjerljivo najprecizniji kod kadeta s 568 krugova.

Ekipno, Ivanić je u sastavu Popović Gecan, Blagec i Marko Tomić osvojio srebrnu medalju.

Ivanićani su bili uspješni i u Match playu u kojem je Petar Blagec osvojio državno zlato a Iva Popović Gecan broncu.

sk ivanic

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić