Službeno obilježen završetak projekta NAFTALAN 2

Danas je u Ivanić- Gradu i službeno obilježen završetak projekta "Naftalan 2" u sklopu kojeg su izgrađeni novi unutarnji i vanjski bazeni, bolnička kuhinja i restoran, teretana, dvorana za kineziterapiju, polivalentna dvorana te bolničko parkiralište.

Svrha projekta vrijednog blizu 71 milijun kuna je povećanje dosadašnjeg standarda pružanja zdravstvenih usluga iz osnovnog zdravstvenog osiguranja, ali i šire dostupnosti kvalitetnih zdravstvenih usluga medicinske rehabilitacije, fizikalne terapije, dermatovenerologije i drugih zdravstvenih usluga koje pruža Specijalna bolnica Naftalan.

Zadovoljstvo realiziranim projektom i budućim potencijalima Specijalne bolnice izrazio je ravnatelj Goran Maričić, dok je gradonačelnik Javor Bojan Leš istaknuo kako će Naftalan zaokružiti priču koju Grad Ivanić- Grad radi oko Sportskog parka Zelenjak i rijeke Lonje u sklopu gradske strategije turizma.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i predstavnik Vlade Republike Hrvatske, državni tajnik Ministarstva zdravstva Tomislav Dulibić osvrnuli su se na nova potrebna ulaganja kako bi se iskoristio puni potencijal proširene ponude Naftalana kojemu će u narednom razdoblju biti potrebni prošireni smještajni kapaciteti.

Zbog aktualne epidemiološke situacije svečanost je organizirana sukladno propisanim mjerama, a dodajmo kako su od uzvanika otvorenju nazočili i državna tajnica ministarstva turizma Sandra Herman, saborski zastupnici Mato Čičak i Dražen Bošnjaković, svi ravnatelji županijskih zdravstvenih ustanova kao i direktorice županijske i gradske turističke zajednice.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić