Započeli radovi na izgradnji školske dvorane u Graberju Ivaničkom

Gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić obišli su danas početak radova na izgradnji nove sportske dvorane Osnovne škole Josip Badalić u Graberju Ivanićkom.

Vrijednost projekta je 11.353.000 kuna, a sredstva su osigurana sporazumom između Grada Ivanić-Grada i Zagrebačke županije u iznosima 50 % grad, te 50% županija.

Radovi obuhvaćaju izgradnju jednodijelne školske sportske dvorane s rekonstrukcijom zgrade škole na dijelu spoja sa sportskom dvoranom. U sklopu dvorane grade se dvije svlačionice sa sanitarijama i tuševima, spremište sprava, kabinet nastavnika, sanitarije, strojarnica i novo parkiralište, a ujedno će biti obnovljeno i vanjsko sportsko igralište. Predviđeno trajanje radova je narednih 15 mjeseci.

Početkom dugoočekivanih radova na dvorani i još jednom uspješnom suradnjom zadovoljni su gradonačelnik i župan, a njihovo zadovoljstvo dijeli i ravnateljica škole Martina Novak obzirom da je OŠ Josipa Badalića jedina škola na području grada u kojoj učenici nemaju sportsku dvoranu, a posljedično niti adekvatne uvjete za izvođenje nastave tjelesnog odgoja.

dvorana svear

Nakon dvorane u Graberju, gradonačelnik i župan su obišli i završene radove na uređenju sportske dvorane u Srednjoj školi Ivan Švear u Ivanić-Gradu. Radovi su obuhvaćali postavljanje novog dvoranskog parketa, novog sustava grijanja i hlađenja te su obnovljene dvoranske tribine. Investiciju vrijednu 2,9 milijuna kuna u cijelosti je financirala Zagrebačka županija.

Prvom i drugom fazom obnove najstarije dvorane u Ivanić Gradu obuhvaćen je novi krov, vanjska stolarija i svlačionice, a ukupna ulaganja iznose oko 7 milijuna kuna.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić