Izbor iz današnjih vijesti

Potpisivanje ugovora za projekt „Pomoćnici u nastavi“
Iz Zagrebačke županije  doznajemo da će svečanost potpisivanja i uručivanja ugovora u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“, iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.   biti   održana  u petak, 1. rujna  na  Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Svetošimunska cesta 25) s početkom u 10 sati.

Podjela udžbenika – OŠ Posavski Bregi
Iz Osnovne škole Posavski Bregi  obavještavaju roditelje  i  učenike  od  drugog   do  osmog   razreda   da će podjela udžbenika biti  u četvrtak  31. kolovoza u vremenu od 15 -18  h u prostorijama škole.
Učenicima 1. razreda udžbenici će biti podijeljeni u ponedjeljak prvoga dana nastave.
Nastava započinje 4.rujna u 7:45  za učenike viših razreda i u 13  sati za učenike nižih razreda.

6. Kup DVD- a Trebovec
6. kup DVD-a Trebovec, održat će se u subotu 2. rujna na igralištu pored vatrogasnog doma u Trebovcu.
Natjecanje će se održati u kategorijama djeca muški i ženski, žene A i B, muški A i B, brzinskoj vježbi na štopericu, te u posebnoj povijesnoj kategoriji- takozvanoj „kaubojskoj“ brzinskoj vježbi.
Natjecanja za djecu počinju u 12:00h, a za odrasle u 15:30h.
Za tri prvoplasirane ekipe osigurani su pehari, a za odličan provod do jutarnjih sati pobrinuti će se grupa Dvostruki užitak.

POLICIJA
Djelatnici Policijske postaje Ivanić-Grad su proteklog dana odradili sedam intervencija, od kojih ističu 2 slučaja nasilja u obitelji.  U prvom su službenici PP Ivanić-Grad podnijeli optužni prijedlog  protiv  punoljetne osobe nadležnom Prekršajnom sudu zbog verbalnog i fizičkog napada na oca.  
U  drugom slučaju  su podnijeli  optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu protiv  punoljetne osobe  koja  je  verbalno i fizički napala maloljetnog sina.  

Karate - upis novih članova
Karate klub Mladost organizira za sve zainteresirane dječake i djevojčice od 7 godina na dalje upis u karate školu utorkom i četvrtkom u dvorani srednje škole od 19.00 do 20.00 sati.
Za dječake i djevojčice od 4 do 6 godina Karate klub Mladost organizira upis u karate vrtić. Treninzi se odvijaju u maloj dvorani hotela Crosco od ponedjeljka do četvrtka od 18.00 do 18.45.
Za sve ostale informacije posjetite facebok stranicu Karate kluba Mladost Ivanić- Grad.zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić