Otvorena izložba Neposredna kretanja II

U povodu obilježavanja Dana Grada Ivanić Grada, Pučko otvoreno učilište Ivanić Grad je organiziralo otvorenje izložbe pod naslovom "Neposredna kretanja II" akademske slikarice Petre Šabić.

Izložba je danas postavljena u galerijskom prostoru POU, a otvorenju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj. Zainteresirani izložbu mogu pogledati tijekom narednih mjesec dana, tj. do 2. srpnja.

 Petra Šabić mlada je akademska umjetnica koja je, diplomiravši na nastavničkom odjelu zagrebačke akademije Likovnu kulturu, nagrađena kao najuspješnija diplomantica, a dobitnica je i Rektorove nagrade. Slika i crta akrilom i uljem na platnu, te suhim i uljanim pastelama, a važnima smatra ritualnu i magijsku ulogu umjetnosti.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić