PH: Četiri zlata i jedno srebro za Streljački klub Ivanić

Na Prvenstvu Hrvatske u field samostrelu na otvorenom za kadete i juniore održanom proteklog vikenda na terenu Sportskog parka Zelenjak u Ivanić- Gradu, organizator i domaćin Streljački klub Ivanić osvojio je čak četiri od pet mogućih zlatnih medalja i jedno srebro.

Petar Blagec je potvrdio dominaciju kod kadeta pogodivši 818 krugova. Daleko od medalje nije bio ni još jedan član Ivanića, Marko Tomić kojemu je sedam krugova nedostajalo za broncu.

Raspoložena je bila i Iva Popović Gecan koja je s 822 kruga bila najbolja u juniorskoj konkurenciji. I kod juniora četvrto mjesto pripalo je Ivaniću, odnosno Antoneli Čukman.
Sasvim zasluženo, u ekipnoj konkurenciji Streljački klub Ivanić u sastavu Popović- Gecan, Blagec i Tomić osvojili su momčadsko zlato s ukupno pogođenih 2418 krugova, 17 više od ekipe iz Velikog Trgovišća.

Drugog dana prvenstva, održano je i natjecanje u Match playu na ispadanje.
Petar Blagec je još jednom bio najbolji svladavši u finalu Frana Županića iz Klanjca 5:1.

Puno uzbudljivije je bilo u juniorskoj konkurenciji gdje je Iva Popović Gecan u zadnjoj rundi finala sa svega jednim krugom manje poražena od Karle Bartolović iz Velikog Trgovišća.

Marko Tomić ispao je u četvrtfinalu od kasnije bronce Eme Penezić, dok je Antonela Čukman ispala u prvom krugu, također od bronce Patricka Vuka.
Prvenstvo su otvorili zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj i tajnik gradske zajednice športskih udruga Igor Mužina, dok su medalje najboljima podijelili glavni sudac natjecanja Damir Oborovečki te predsjednik Streljačkog kluba Ivanić Ivan Janković.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić