Iva Popović Gecan i Leo Marković najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada

Jučer su u Sportskoj dvorani Žeravinec dodijeljena priznanja najboljim sportašicama i sportašima Grada Ivanić- Grada u 2020. godini.

Gradska zajednica športskih udruga je dočekala popuštanje epidemioloških mjera kako bi ispred predstavnika klubova i roditelja podijelila medalje i pehare najuspješnijim pojedincima, trenerima i klubovima u prošloj godini.

Za najboljeg sportaša Grada Ivanić- Grada proglašen je državni prvak u karateu Leo Marković, dok je najbolja sportašica članica reprezentacije u gađanju samostrelom Iva Popović Gecan.

Nagradu za trenera godine dobio je Ivica Spevec iz Kickboxing kluba Ivanić- Grad čiji su članovi na Prvenstvu Hrvatske osvojili čak šest zlatnih medalja, dvije srebrne i jednu brončanu, dok je klub godine Muški rukometni klub Ivanić zbog uspješnih nastupa u 1. ligi Sjever tijekom cijele 2020. godine.

Najbolja sportašica u kategoriji mlađe mladeži – individualno je karatistica Dora Valentić, dok je najbolji mladi sportaš Patrik Presečan iz Kickboxing kluba Ivanić.

Kickboxing klub je dobio i nagradu za najbolju sportašicu u kategoriji starije mladeži koja je pripala Barbari Bunjevac, dok je u muškoj konkurenciji najbolji bio Petar Blagec iz Streljačkog kluba Ivanić.

Priznanja u kolektivnim sportovima pripala su Teni Abramović iz Odbojkaškog kluba Ivanić i Tinu Acingeru iz Košarkaškog kluba Ivanić.

Najbolja ženska ekipa u prošloj godini su seniorke Odbojkaškog kluba, dok su najbolja muška ekipa seniori Muškog rukometnog kluba.

 Za sportske nade proglašeni su Franko Valentić i Tina Oković u karateu, Leona Ravlić u kickboxingu, Nicola Bobić i Anđelina Šimunović u rukometu, Maria Vincek i Simon Dvoršćak u nogometu, Šimun Stipić u košarci, Lara Turkalj u odbojci, te Jakov Injić i Klara Krnjić u streljaštvu.

Također, tradicionalno su podijeljene i nagrade najboljim sportašima srednje i osnovnih škola s područja Grada, dok su prigodne plakete dobili sportski djelatnici za dugogodišnji sportski rad i to Nikola Brković i Zrinka Šmuljić brončanu za 5 godina rada, Irena Brcković srebrnu plaketu za 10 godina rada, te Igor Mužina, Ivan Janković i Katica Miljan zlatnu plaketu za 15 i više godina sportskog djelovanja.

Nagrade najboljima podijelili su predsjednik Gradske sportske zajednice Darko Kljak i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, te su pritom čestitali sportašima na rezultatski ponovo uspješnoj godini usprkos epidemiji koronavirusa koja je značajno utjecala na održavanje sportskih natjecanja.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić