Obilježen Dan Općine Kloštar Ivanić

Danas na blagdan sv. Ivana Krstitelja Dan je Općine Kloštar Ivanić i Dan franjevačkog samostana.

U prijepodnevnim satima je delegacija Općine u sastavu općinski načelnik Željko Filipović, predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Bunjevac i vijećnik Branko Šafran položila vijenac i zapalila svijeće kod spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja u Kloštru Ivaniću.

Od 11 sati služena je misa u župnoj crkvi, kojoj su uz općinske čelnike nazočili i brojni vjernici uz pridržavanje epidemioloških mjera. Nakon mise bilo je organizirano druženje u župnom dvorištu u organizaciji Općine Kloštar Ivanić.

Prenosimo prigodnu čestitku općinskog načelnika Željka Filipovića kao i kratki rezime postignutog te plan novih investicija.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić