Naftašu finale kupa

Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića jučer je u Vezišću osvojila kup Nogometnog saveza Križ svladavši u finalu Milku Trninu 2:1.

Ekipa iz Ivanića povela je lakše od očekivanog golovima Davida Čunija i Antonija Moskovića, dok domaćini nisu iskoristili dvije dobre prilike prije kraja poluvremena.
U drugom dijelu susreta igralo se ravnopravno s po nekoliko šansi s obje strane. Leonard Lom smanjio je prednost Naftaša nekoliko minuta prije kraja, no ispostavilo se prekasno za eventualni preokret.

Pehare ekipama podijelili su predsjednici Milke Trnine i Nogometnog saveza Križ Dario Kucelj i Dubravko Poje, a na susret su doputovali i predstavnici županijskog nogometnog saveza i sudačke komisije.

Finalu je prethodila minuta šutnje za tragično preminuloga Valentina Jelakovića, te uručivanje svečane plakete igraču Trnine Petru Matanoviću koji je nakon 16 godina u klubu odigrao svoju posljednju seniorsku utakmicu.

Dodajmo kako je u finalu juniorskog kupa Naftaš Ivanić u Križu nadigrao Slogu 7:1, a uvjerljivi su bili i stariji pioniri koji su Kloštru svladali vršnjake iz NK Kloštra 9:1.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić