Druga sjednica Gradskog vijeća

U utorak je u Spomen domu Alojza Vulinca održana druga sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić- Grada u ovom sazivu.

Na dnevnom redu od 10 točaka bile su dopune Odluka o izboru članova u Odbor za izbor i imenovanja u koji je dodan član Miljenko Šimunović, dok je u Odbor za financije i proračun dodana članica Maja Krnjević.

U Odbor za dodjelu nagrada Grada izabrani su Željko Pongrac za predsjednika, te Mile Marinčić, Slavica Rodić, Ilija Krištić i Kristijan Škarica za članove.

 13 prisutnih vijećnika prihvatilo je Izvješća o izvršenju gradskog proračuna, Programu građenja i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture, te Odluku o raspodjeli rezultata za prošlu godinu.

Za dvije nekretnine u vlasništvu Grada u svrhu prodaje ukinuta su svojstva javnog dobra, a izglasane su i izmjene Statuta Visoke škole Ivanić-Grad koje će omogućiti lakše djelovanje Stručnog vijeća Visoke škole

U dodanoj točki izglasana je i Odluka o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada koja omogućuje prijavu projekta za sanaciju 9 lokacija divljih deponija na području Grada Ivanić- Grada.

Pod točkom razno gradonačelnik Javor Bojan Leš se dotaknuo sanacije prometnice kroz Žuticu koju će na zahtjev Grada obnoviti tvrtka Ina -Industrija Nafte uz sufinanciranje Hrvatskih šuma.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić