Planovi branitelja za kolovoz i rujan

Uz dogovor o polaganju vijenca na spomenik poginulim braniteljima u Ivanić-Gradu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, Predsjedništvo Zajednice udruga iz Domovinskog rata Ivanić-Grad je objedinilo plan aktivnosti za kolovoz i rujan.

U Udruzi hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata ´91 Otok Ivanić pripremaju izvanrednu skupštinu, jer moraju izabrati nasljednika preminulom osnivaču i prvom predsjedniku Leu Ordaniću, a do tada je vode potpredsjednici Stanko Magić i Damir Škender.

Tijekom ovog mjeseca će članovi Hrvatskog časničkog zbora ići na tradicionalni obilazak povijesnih mjesta na području Banovine „Putovima Oluje“.

Na obljetnicu smrti počasnog pripadnika 65.samostalnog bataljuna Ivanić-Grad Ivana Lackovića Croate 29. kolovoza će delegacija ZUDR-e obići njegov grob na Mirogoju.

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata HVIDR-a Ivanić-Grad će u skladu s epidemiološkim mjerama obnoviti Fišijadu i Kup u ribolovu.

Osmu Fišijadu Branitelji gradu – da se ne zaboravi, u sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu, pripremaju za nedjelju 12.tog rujna, a 4. KUP u ribolovu udicom na plovak na kanalu Črnec u Posavskim Bregima za nedjelju 19.tog rujna, izvijestio nas je predsjednik HVIDR-e Ivica Kozjak.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić