Održan 21. rally susret Oldtimer kluba Ivanić

Na nedjeljnom 21. memorijalnom rally susretu Zdravko Jambrešić, Oldtimer kluba Ivanić-Grad, sudjelovala su 143 sudionika sa 62 automobila, 3 kombi vozila, 17 motocikala i prikoličara te 1 oldtimer bicikl.

Usprkos ružnom, kišnom vremenu u Ivanić-Gradu, duga kolona oldtimer vozila sretno je i veselo stigla u Križ gdje je kiša izostala, a u Čazmi i Staroj Marči, kao krajnjem odredištu, bili su počašćeni i sa sunčanim vremenom.

Na održanim takmičenjima u spretnosti, nagrade za prva mjesta osvojili su Silvijo Jambrešić za motocikle, Mladen Crnički u klasi prikoličara te Mladen Kirišić za automobile, svi članovi Oldtimer kluba domaćina.

Nagrade, priznanja i zahvalnice podijeljene su na izletištu Stara Marča gdje je bio organiziran ručak i završno druženje svih sudionika ovog uspješnog susreta.

Neposredno prije polaska za Križ, delegacija OTK Ivanić, odala je počast bivšem predsjedniku, Zdravku Jambrešiću, položivši vijenac na groblju u Šarampovu Gornjem.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić