DVD Trebovec obilježio 100 godina postojanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo Trebovec obilježilo je u subotu 100-tu godišnjicu rada i djelovanja. U nazočnosti brojnih gostiju od predstavnika vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, te 20-tak prijateljskih i susjednih vatrogasnih društava, svečanost je uveličao i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada, Tomislav Cuvaj, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Dario Kezerić i tajnik gradske Vatrogasne zajednice Igor Cepetić.

Ovako značajan jubilej bio je i prigoda za kratko povijesno prisjećanje o radu društva u proteklih 100 godina te za podjelu oko 60-tak priznanja i zahvalnica.

Društvo priprema i izdavanje monografije o vatrogastvu u Trebovcu, koja će biti predstavljena po izlasku iz tiska.

Zamjenik Gradonačelnika Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj je u pozdravnoj riječi naglasio kako je Grad Ivanić-Grad u top 5 gradova u Hrvatskoj po izdvajanju za vatrogastvo, dok je Dario Kezerić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe istaknuo kako je DVD Trebovec jedno od najaktivnijih društava na području Grada.

trebovec

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić