Ivanić- Grad: Hrvatska svladala Englesku 1:0

Hrvatska mininogometna reprezentacija u Ivanić- Gradu je u prijateljskoj utakmici pobijedila reprezentaciju Engleske 1:0.
U izjednačenom susretu vrlo visokog tempa obje ekipe imale su više izglednih prilika. Hrvatska je bila bolja u prvom, a gosti u drugom dijelu, no upravo u trenutcima kada se činilo da će Engleska stići do gola, pet minuta prije kraja iz brzog kontra-napada odlučujući i ispostavilo se jedini gol zabio je Alen Herceg na asistenciju Davida Čunija.

david chuni

Na utakmicu se osvrnuo predsjednik Mininogometnog saveza Velike Britanije Mark Staines:
Bila je to vrlo dobra utakmica. Hrvatska je imala bolje šanse u prvom dijelu, a ironično Engleska je bila bolja ekipa u drugom poluvremenu kada smo i primili odlučujući gol.
Logično, nismo zadovoljni rezultatom, nervoza je bila očita na trenutke, imali smo nekoliko prilika ispred suparničkog gola u kojima nismo bili dovoljno smireni, ali učimo iz grešaka i okrećemo se prema sljedećoj utakmici.

Ovo je za nas prva međunarodna utakmica nakon više od dvije godine, stoga moramo biti ponosni gostovanjem kod teškog protivnika kao što je Hrvatska i 1:0 porazom. Naravno htjeli smo izbjeći poraz, ali ako smo morali izgubiti drago mi je da je to bilo od ekipe kao što je Hrvatska.

Igrače Hrvatske očekuju daljnji treninzi i pripreme za kontinentalna natjecanja, a predsjednik hrvatskog mininogometnog saveza Bruno Alpeza najavio je mogućnost odigravanja još jedne prijateljske utakmice protiv Švicarske, ponovo u Ivanić- Gradu.

Nakon jučerašnje utakmice, kako je i najavljivano, po prvi puta je održana selekcija za žensku mininogometnu reprezentaciju sastavljenu od igračica tri najjača kluba u Hrvatskoj: Osječkog Višnjevca, sisačkog Victorya i Karlovačkog Radnik Futsala.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić