Izabrano novo vodstvo UHDDR 91 Otok Ivanić

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91 Otok Ivanić, kojom je predsjedavao Stanko Magić, za novoga predsjednika je izabran Krešimir Zajec iz Ivanić-Grada.

Biranim riječima i minutom šutnje članovi udruge su zahvalili i odali počast ljetos premilulom osnivaču i predsjedniku Udruge Leu Ordaniću.
Nakon usvajanja izvještaja o radu i financijskom poslovanju za 2020.godinu, razriješeno je kompletno dosadašnje rukovodstvo udruge, te izabrano novo.

Za članove Predsjedništva su izabrani Stanko Magić, Darko Bertović, Damir Kelin, Branko Leš, Siniša Jelenčić, Goran Lešković, Damir Škender, Zlatko Fabijanić, Ante Abramović i Dražen Tremac; u Verifikacijsku komisiju za članstvo Dražen Jareš, Neno Hanžek i Branko Želježnjak; u Nadzorni odbor Dražen Deželić, Damir Osrečak i Ico Dijanić, a u Sud časti Berislav Blažević, Marijan Božić i Marijan Masnec.
Usvojeni su planski dokumenti za 2022. godinu. Konstituiranje radnih tijela udruge će se održati u najkraćem mogućem roku.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić