Vatrogasna zajednica ZŽ uručila pehare najboljim ekipama

Prošlog petka je u društvenom domu u Križu upriličena svečana dodjela medalja natjecateljskim ekipama Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije koje su sudjelovale na 8. Državnom natjecanju vatrogasaca u Varaždinu.

U jakoj konkurenciji od ukupno 203 natjecateljska odjeljenja i 2030 natjecatelja, postrojbe s područja Zagrebačke županije ostvarile su najuvjerljivije pobjede u muškoj A kategoriji. Tako je DVD Razljev osvojio 1. mjesto, DVD Andrilovec bio je drugi, a 4. mjesto pripalo je DVD-u Deanovec. U ženskoj A kategoriji, 1. mjesto osvojile su članice DVD-a Ribnica. Uspješan nastup na državnom natjecanju ekipama je ujedno osigurao plasman na Međunarodno vatrogasno natjecanje koje će se 2022. godine održati u slovenskom Celju.

Čestitke na postignutom uspjehu ekipama su uputili i prigodne pehare im uručili župan Stjepan Kožić i predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović, načelnik Općine Križ Marko Magdić, glavni vatrogasni zapovjednik Hrvatske Vatrogasne zajednice Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavko Povrlišek i predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Zlatko Hrastić.

Medalje za uspješan nastup na državnom natjecanju prošlog su petka u Križu podijeljene i Ženskim B ekipama DVD-a Johovec, Novoselec i Ribnica; Muškim B ekipama DVD-a Ribnica, Strmec Bukevski i Bregana; Ženskim A ekipama DVD-a Strmec Bukevski, Haganj i Buševec, te Muškim A ekipama DVD-a Bobovec i Paukovec.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić