U Gradskoj knjižnici predstavljene Mongolske pjege Zorana Predina

Povodom obilježavanja mjeseca hrvatske knjige jučer je u Gradskoj knjižnici Ivanić- Grad svoj prvi roman Mongolske pjege predstavio kantautor i frontmen slovenske grupe Lačni Franz, Zoran Predin.

Roman isprepliće stvarnost, prošlost i fikciju, te prati likove i događaje od 16. stoljeća do danas.

Roman je kao i veći dio Predinove glazbene karijere, obilježen elementima crnog humora , ironije, erotike, te nezaobilaznom kritikom radikalnih nacionalističkih stajališta na području Balkana.

Evo što o svom romanu Mongolske pjege kaže sam autor:

Predin je tako nakon dvije godine i promocije svoje zbirke priča Glavom kroz zid ponovo posjetio ivanićgradsku publiku, te pri tom najavio idući roman koji je već u izradi, te novi solo album pod nazivom Gastarbajter trubadur koji će biti predstavljen na velikom koncertu u dvorani Lisinski u 3. mjesecu iduće godine.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić