Naftaš Ivanić do naslova jesenskog prvaka

Nogometni klub Naftaš Ivanić osvojio je naslov jesenskog prvaka nakon što je u 15. kolu Jedinstvene županijske lige na terenu Sportskog parka Zelenjak nadigrao Mladost iz Obrezine 4:2.

Dario Banović doveo je domaćine u vodstvo već u 6. minuti, no gosti su usprkos boljoj igri Naftaša izjednačili u 28. preko Ivana Hercigonje.
Ipak do kraja poluvremena Mario Vrdoljak je s dva pogotka vratio prednost domaćinima.
U nastavku, čvrsti gosti su s igračem manje uspjeli smanjiti vodstvo, no mirnu završnicu osigurao je David Čuni 10 minuta prije kraja susreta prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Naftaš Ivanić jesen je zaključio s 34 boda, 5 više od prvih pratitelja Lomnice i Bana Jelačića iz Vukovine.

Trener Naftaša Zlatko Koletić je čestitao svojim igračima na dobroj polusezoni, te izjavio kako je zadovoljan što je zacrtani cilj ostvaren, te da na proljeće očekuje osvajanje prvog mjesta i plasman u 4. ligu uz pokoje pojačanje i još bolju igru svoje ekipe.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić