1,9 milijuna kuna za sanaciju posljedica potresa

Na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanić- Grada izglasana je Odluka o kreditnom zaduženju kojom će Vlada Republike Hrvatske dodijeliti Gradu Ivanić- Gradu beskamatnih 1,9 milijuna za sanaciju posljedica prošlogodišnjeg potresa.

Za drugog potpredsjednika Gradskog vijeća je s 11 glasova ZA, te jednim suzdržanim i dva SDP-ova glasa PROTIV izabran Slaven Barišec s Nezavisne liste Stjepana Kožića.

Dana je i suglasnost za prijenos vlasništva spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada vrijednih 600.000 kuna s Fonda za zaštitu okoliša na Grad Ivanić- Grad.

14 prisutnih gradskih vijećnika je donijelo i Odluku o pokretanju postupka izrade Plana razvoja Grada Ivanić- Grada i izrade Strategije razvoja poljoprivrede za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

4 sjednica2

Prihvaćena su redovna godišnja izvješća Dječjeg vrtića Roda, Visoke škole Ivanić- Grad, Gradskog društva Crvenog križa, gradske sportske zajednice, Razvojne agencije IGRA-e i trgovačkog društva Ivaplin.

Dodajmo kako je na aktualnom satu dana obavijest kako će svi umirovljenici s područja Grada Ivanić- Grada s mirovinom do 2.500 kuna i ove godine dobiti 100 kuna božićnice. Detalji i način isplate božićnica bit će naknadno objavljeni.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić