Motorizirani Djeda Mrazovi darivali Dječji vrtić Proljeće

Moto klub Peti Element odlučio je ove godine darovati djecu Dječjeg vrtića Proljeće iz Kloštra Ivanića slatkim poklon paketima uoči nadolazećih blagdana.

Djeca su pjesmom zaželjela dobrodošlicu Moto Mrazovima Kaji, Grgi, Iveku, Devi i Saši, poznatijem kao Sale koji su specijalno za ovu prigodu svojim motorima posjetili Djeda Božićnjaka na dalekom Sjevernom polu kako bi posudili prepoznatljiva odjela.

Svako od 220 djece polaznika dječjeg vrtića primilo je svoj poklon koji su financirali članovi udruge Moto kluba Peti Element.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Proljeće Grozdana Jakovljević pozdravila je ideju, a najmlađi su s oduševljenjem dočekali Moto mrazove i s naročitim zanimanjem za motorima, nakon pomnog proučavanja, zaključili da im se najviše sviđa motor marke BMW.

moto mraz 2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić