100 kuna božićnice za umirovljenike Grada Ivanić- Grada

Grad Ivanić-Grad je objavio obavijest o isplati božićnica umirovljenicima s prebivalištem na svom području.

Sukladno odluci gradonačelnika Ivanić-Grada, božićnicu iz Gradskog proračuna će dobiti umirovljenici s prebivalištem na području Grada Ivanić-Grada koji imaju mirovine do 2.500 kuna. Božićnica iznosi 100 kuna te će im biti uplaćena na tekuće račune do 24. prosinca.

Umirovljenicima koji mirovine primaju preko Hrvatske pošte, koji su umirovljeni nakon ožujka 2021. te umirovljenicima koji imaju otvorene zaštićene račune, a u Poslovnici Fine u Ivanić-Gradu nisu prijavili priljev iz Grada s osnove božićnice, isplate će se izvršiti osobno preko Hrvatske pošte.

Umirovljenici koji pravo na mirovinu manju od 2.500 kuna ostvaruju izvan Republike Hrvatske također imaju pravo na božićnicu, koju mogu podići osobno u Gradskoj upravi, Park hrvatskih branitelja 1, Ivanić-Grad, u srijedu i četvrtak 22. i 23. prosinca od 11:00 do 15:00 sati. Pritom trebaju obvezno predočiti važeću osobnu iskaznicu, odrezak o isplati mirovine za mjesec studeni, ili ispis iz banke o isplaćenoj mirovini za studeni te podatak o osobnom identifikacijskom broju - OIB-u.

Umirovljenici s prebivalištem na području Grada Ivanić-Grada, koji božićnicu ne podignu prema navedenim uputama i rasporedu, nemaju pravo na naknadnu isplatu.
Osobe koje nisu navedene u obavijesti, ove godine neće dobiti božićnicu Grada Ivanić-Grada.
Dodatne informacije građani mogu dobiti iz Gradske uprave radnim danom na telefon broj 01 2831-360.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić