Goran Cerovečki novi predsjednik HVIDR-e

Na skupštini Udruge HVIDR-a Ivanić-Grad održanoj sinoć u društvenom domu u Posavskim Bregima za novog predsjednika je izabran Goran Cerovečki iz Ivanić-Grada, pošto je dosadašnji predsjednik Ivica Kozjak prije tjedan dana izabran za predsjednika Zajednice udruga iz Domovinskog rata.

Za dopredsjednika HVIDR-e Ivanić-Grad je izabran Nikola Šarić, za tajnika Ivica Kozjak, za članove Predsjedništva Zlatko Svetlečić, Krešimir Josipović, Zlatko Miljan i Ivica Kozjak.

Za članove Nadzornog odbora su izabrani Ivan Koščević, Ivo Lukić i Ratimir Tremac, te Darko Hodko i Vatroslav Markić za zamjenske; a za članove Suda časti Željko Kuternik, Branko Leš, Goran Jezeran te Zoran Palčić i Ivica Barišec za zamjenske.

Usvojena su izvješća o radu i financijskom poslovanju dosadašnjeg predsjednika Ivice Kozjaka za 2020.i 2021.godinu, kao i plan rada i financijski plan novoga predsjednika Gorana Cerovečkog za 2022.

U planu za 2022.je nabaviti nove iskaznice državne HVIDR-e, kako bi se mogla ostvarivati članska prava, opremanje novih članova i nabava sportske opreme za sve članove, nastavak organizirane rekreacije u SB Naftalan, nastavak potpore članu Mati Paukoviću za sudjelovanje u maratonima, organiziranje Fišijade, natjecanja u sportskom ribolovu i darivanja povodom sv. Nikole, suradnja sa Zajednicom udruga iz Domovinskog rata; sudjelovanje u obilježavanju obljetnica, državnih praznika i spomen dana, u županijskim i lokalnim komemoracijama, sportskim igrama i drugim aktivnostima po pozivu.

HVIDR-a Ivanić-Grad 2022.navršava 30 godina rada, podsjetio je osnivač Nenad Vujanić, te je obilježavanje obljetnice uvršteno u Plan rada.

Članove HVIDR-e Ivanić-Grad je na skupštini pozdravio predsjednik Zajednice udruga HVIDR-e Zagrebačke županije Stjepan Gudec, te ih pohvalio kao jednu od najaktivnijih udruga.

Potpredsjednik Gradskog vijeća Ivanić-Grada Željko Brezovečki je pozdravio u ime Grada, a u ime Odbora za branitelje Zagrebačke županije je pozdravio i informirao kolege da je u županijskom proračunu za 2022.za branitelje rezervirano milijun 150 tisuća kuna. Od toga je 600.000 za rad udruga, 400.000 za program liječenja u SB Naftalan i 150.000 za organiziranje županijskih braniteljskih igara, koje su planirane 27.lipnja na sportskim terenima u Ivanić-Gradu i okolici.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić