Dario Bašić pomoćni trener u Dinamu Zagreb

Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb prošloga je tjedna uoči početka zimskih priprema i službeno predstavio uži stručni stožer prve momčadi za proljetni dio sezone.
Glavnom treneru Željku Kopiću na klupi najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba pridružit će se uz dosadašnjeg pomoćnog trenera Alena Peternaca i nogometni stručnjak Sandro Perković iz Siska, te Dario Bašić iz Bunjana.

Dario je nakon igranja i treniranja u Naftaš Ivaniću, hrvatskoj široj sportskoj javnosti najpoznatiji kao izbornik hrvatske U-17 reprezentacije koju je vodio dvije i pol godine kada je postao jedini hrvatski izbornik koji je u istoj godini reprezentaciju odveo do četvrtfinala Europskog i Svjetskog prvenstva.

Nakon izborničke karijere otputovao je na arapski poluotok gdje je uspješno trenirao mlađe kategorije u klubovima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dok je od ožujka 2020. bio izbornik U-23 reprezentacije Omana.

Bašić je u Dinamo pozvan kao iskusni stručnjak, dugogodišnji predavač na kineziološkom fakultetu i Nogometnoj akademiji HNS-a te trener s iznimnim poznavanjem trenažnog procesa i kondicijske pripreme.

Ispred Dinama je zahtjevno proljeće u kojem se u nikada neizvjesnijem hrvatskom prvenstvu bori za naslov prvaka, u Europskoj ligi ga u kvalifikacijama za knock-out fazu očekuje Sevilla, a pripreme kreću već sutra prijateljskim susretom u Rovinju protiv Olimpije iz Ljubljane.

O razlozima povratka Darija Bašića u Hrvatsku i prvim dojmovima sa priprema Dinama poslušajte u našoj današnjoj emisiji Sportski mozaik.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić