Ivakopu novi kamion za prikupljanje papira i plastike

Jučer je ispred Poduzetničkog inkubatora u Ivanić- Gradu komunalnom društvu Ivakop isporučen novi kamion smećar.

Ovime Ivakop nastavlja ulaganje u infrastrukturu u svrhu odvojenog prikupljanja otpada, točnije za pristup teže pristupnim kućanstvima.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana sva kućanstva na području Grada Ivanić-Grada, općina Kloštra Ivanića i Križa dobila su plave i žute kante koje su zamijenile dosadašnje vrećice.

Direktorica komunalnog društva Ivakop Sanja Radošević naglasila je kako su ovom nabavom kamiona zapremnine 7 m3 zadovoljene su trenutne potrebe sa ukupno 7 kamiona za odvoz otpada

Grad Ivanić-Grad je donio Odluku o dugoročnom zaduženju Ivakop-a obzirom da je vozilo financirano iz financijskog leasinga.
Ukupna vrijednost ugovora je 107.000 eura s uključenim PDV-om.

Odluku je komentirao i zamjenik gradonačelnika grada Ivanić – Grada Tomislav Cuvaj dodavši kako je ovom nabavom podignuta kvaliteta usluge odvoza otpada za sve korisnike.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić