Poništen natječaj za zakup DPZ na području Ivanić- Grada

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Ivanića poništena je Odluka o raspisivanju javnog natječaja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada, budući da Ministarstvo poljoprivrede u svom očitovanju nije dalo suglasnost na Odluku o izboru najpovoljnije ponude jer je jednom od ponuditelja tehničkim propustom dodijeljeno više od maksimalno mogućih 50 hektara.

Odmah je donesena i Odluka o raspisivanju novog javnog natječaja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za ukupno 480 hektara na rok od 25 godina na području Grada Ivanić-Grada. Javni natječaj bit će prema najavama objavljen unutar narednih mjesec dana na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada u trajanju od 30 dana.

14 prisutnih vijećnika jednoglasno je izglasalo Odluku o javnim priznanjima Grada Ivanić-Grada koja će od ove godine uz godišnje nagrade, zahvale gradonačelnika, proglašenja počasnog građanina nositi i nazive Đure Kundeka, Stjepana Basaričeka, Đure Stjepana Deželića, te "Ivanić tvrđe" kao nagrade za životno djelo.

Također vijećnici su donijeli Odluku o raspisivanju javnog poziva za izbor članova Savjeta mladih, izmjene i dopune Odluke o komunalnim djelatnostima, te o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada kojom se između ostaloga propisuju kriteriji obračuna i kategorije korisnika.

Načelnik Policijske postaje Ivanić- Grad Marin Grgić izvijestio je o stanju sigurnosti na području Grada u 2021. godini koje je s obzirom na sigurnosne pokazatelje ocijenjeno zadovoljavajućim.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić