Josip Majdek novi predsjednik MRK Ivanića

Jučer je održana izvanredna izborna skupština Muškog rukometnog kluba Ivanić na kojoj je zbog ostavke dosadašnjeg predsjednika razriješeno staro vodstvo kluba i izabrano novo.

Umjesto Damira Žigmana, na mjesto predsjednika kluba ponovo je jednoglasno izabran bivši igrač Ivanića Josip Majdek koji je tu funkciju obnašao prije dvije godine.

20 prisutnih članova skupštine je za dopredsjednika izglasalo Marija Blažaka. Novi Upravni odbor čine Goran Lebović, Karlo Grgić, Jasmin Hodžić Mehić, Krešimir Vlahek, Dario Paher, Damir Pavlović i Krešimir Malec.

U Nadzorni odbor izabrani su Sanja Radošević, Tomislav Cuvaj i Dražen Hlad, dok su u Stegovnoj komisiji Milan Bobić, Drago Bjekić i Vatroslav Markić.

Novi predsjednik je za naredni mandat najavio financijsku stabilizaciju kluba kroz povećanje proračuna, vraćanje djece u školu rukometa nakon epidemije, nastavak projekata za mlađe uzraste, te rješavanje problema s nedostatnim prostorom za treninge.
Najavio je i ponovno održavanje rukometnog turnira Antonio Matijević koji je planiran za nedjelju 24. travnja, dok je kao krajnji rezultatski cilj postavljen povratak seniorske ekipe u Premijer ligu.

Kao jedan od problema istaknut je aktualni porezni nadzor knjigovodstvene dokumentacije za razdoblje od 2015. do 2019. godine.

Predmet nadzora je porez na dohodak, doprinosi za obvezno mirovinsko i zdravstveno osiguranje, te ostale obveze prema državi Na temelju nadzora je izdano prvostupanjsko rješenje u kojem se navode određene nepravilnosti na što je putem odvjetničkog ureda Muški rukometni klub uložio žalbu.

Također, treneri svih dobnih skupina podnijeli su svoje izvještaje, prihvaćen je financijski plan i plan rada za naredno razdoblje, te izmjene Statuta.

Skupštini su prisustvovali predstavnici županijskog rukometnog saveza Miroslav Ivić i Zvonko Barilić, zbora rukometnih sudaca Marin Šimić i Milorad Golner, gradske športske zajednice Saša Turkalj i Igor Mužina, te Grada Ivanić- Grada zamjenik gradonačelnika, ujedno i član kluba Tomislav Cuvaj.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić