Posvećena kapelica sv. Josipa u Zaklepici

Biskup Sisačke biskupije dr. Vlado Košić je u nedjelju 3. travnja u Zaklepici u Posavskim Bregima posvetio novoizgrađenu kapelicu Svetog Josipa. Kapelicu je sagradio Darko Gerić u čast svojem puncu Josipu Bencu.

Svečanost  posvete započela je misom u bogoslužnoj dvorani u Posavskim Bregima, na kojoj je okupljene pozdravio župnik Dražan Mirčić, a predvodio biskup Košić. Jedinstvenom događaju nazočilo je mnoštvo župljana i njihovih gostiju, kao i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj. Misu i obred posvećenja pjevanjem su uveličale članice ženske pjevačke skupine KUD-a „Ogranak seljačke sloge" Posavski Bregi. 

Nakon posvete upriličeno je druženje uz prigodni domjenak, izvijestila je Mirna Češković.

kapelica2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić