95. godišnja skuština DVD-a Dubrovčak Lijevi

Na 95.godišnju skupštinu DVD-a Dubrovčak Lijevi odazvalo sve više od 120 članova i članica svih uzrasta, a od 80 s pravom glasa, odazvalo se 68. Društvo se ponosi što, uz 7 počasnih, ima čak 28 maloljetnih članica i članova, djece i mladeži.

U izvještaju o radu za 2021.godinu se, uz osnovne aktivnosti: učenje, opremanje, sudjelovanje u natjecanjima, vježbama i intervencijama, posebno ističe hitna operativna pomoć muške A ekipe u saniranju šteta na krovovima kuća stanovništva Banovine oštećenim u potresu, za što su odlikovanja HVZ-a za hrabrost i požrtvovnost na vatrogasnim intervencijama dobili članovi: Emil Ivanković i MARIO PEKIĆ srebrne plamenice, a brončane: Ivan i Teo Novaković, DENIS i Alis Behlić, Željko Hrđek, Božidar, Josip i Marko Klak.
Vatrogasnu spomenicu za 40 godina rada u društvu je primio Ivan Beloš, a za 10 godina Darko Rebec.

Uvjerenja o osposobljenosti za razne vatrogasne poslove su primili Josip Halužan, Leo Herceg, Teo Novaković, Vilim Pokas, Mario Pekić i Emil Ivanković.
Priznanja DVD-a Dubrovčak Lijevi za doprinos u zaštiti i spašavanju ljudi i imovine na području pogođenom potresom kroz pripremu, prijevoz i isporuku humanitarne pomoći primili su Matija Beloš, Luka i Tomislav Boltiš, Ivan i Igor Bogati, Leo Herceg, Vilim Pokas, Marijana i Natalija Gregčević, Ivica Krznar, Jasmina i Marko Matijević, Josip Pekić, Josip Halužan, Damir Behlić, Ivan Hrđek, i tvrtke Trebovka i Agro Centar Mibiko.

U planu rada za tekuću godinu zapisana je obnova starog spremišta za potrebu čuvanja interventnog čamca, daljnja nabava opreme i uređenje spremišta za nju, uređivanje centra sela i okoliša crkve, Zelena čistka, sudjelovanje u natjecanjima i drugim aktivnostima gradske i drugih vatrogasnih zajednica, a najskorija: tradicionalna Vuzemnica na obali Save u Dubrovčaku.

Skupštinu DVD-a Dubrovčak Lijevi su pozdravili i rad pohvalili izaslanici Vatrogasne zajednice Grada Ivanić-Grada Dalibor Lilek i Dalibor Guštek.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić