Izložba Cvjetnica u Kloštru

Na Cvjetnicu je u Pučkom domu u Kloštru Ivaniću postavljena vrlo lijepa izložba pisanica i drugih uskrsnih ukrasa „Cvjetnica u Kloštru“ u organizaciji Udruge "Prijatelji Kloštra".

Uz prijatelje, ili točnije rečeno prijateljice Kloštra, svoje radove je izložila i udruga čuvarica i čuvara baštine iz susjedne Općine Dubrava, učeničke zadruge osnovih škola iz Kloštra Ivanića i Dubrave, Klub osoba s dijabetesom Za bolji život Ivanić-Grad, te nekoliko obrtnica i slobodnih umjetnica iz Kloštra Ivanića i Dubrave.

Izložba je obnovljena nakon dvogodišnje epidemiološke stanke, nakon koje je prvi put ponovno nastupila i folklorna pjevačka skupina Angeline, a čast da službeno otvori izložbu dobio je zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Kloštra Ivanića Zlatko Bunjevac.

Predsjednica Udruge „Prijatelji Kloštra“ Suzana Đura ponosna je što se, usprkos dvogodišnjoj nemogućnosti rada zbog COVID-a, udruga uspjela održati na okupu i obnoviti ovu lijepu izložbu.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić