Otvorena izložba Janice Šterc

Jučer je u galerijskom prostoru Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad otvorena izložba slikarice Janice Šterc pod nazivom „Zagreb u srcu“. Izložba se sastoji od 40 slika na kojima su mnogim tehnikama prikazane gotovo sve znamenitosti grada kroz različita godišnja doba i doba dana.

Slikarica izlaže od 1982. godine te joj je ovo 127. izložba od kojih je 47 bilo samostalnih.

Ljubav prema Zagrebu, Janica Šterc, počinje gajiti već u srednjoj školi kada počinje otkrivati uličicu po uličicu grada i kasnije ih prenosi na platno.

Otvorenje je započelo uvodnim pozdravom voditeljice Centra za obrazovanje i kulturu, Zrinke Radašević, a nastavilo se čitanjem pjesama u čast autorici te zatim zahvalom slikarice svim prisutnima.

Izložba je za posjetitelje otvorena do 4. svibnja.

 

sterc2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić