Nakon dvije godine pauze održan Karate kup Rudolfa Perešina

Karate klub KIK u subotu je uspješno organizirao 6. po redu međunarodni Kup Rudolfa Perešina.

U katama i borbama nastupilo je 423 natjecatelja iz 42 kluba iz Hrvatske, Italije, Austrije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Otvorenju su u ime domaćina prisustvovali predsjednik HVIDRE Ivanić- Grad Goran Cerovečki i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, dok se nakon dvije godine ponovo ispunjenoj Sportskoj dvorani Žeravinec obratio i predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek.

Čast službeno otvoriti ovogodišnje natjecanje pripala je predsjedniku Općinskog vijeća Kloštra Ivanića Krešimiru Bunjevcu.

Veliki pehar najuspješnijem klubu pripao je Karate klubu Tigar iz Siska s čak 37 osvojenih medalja. Organizatori, Karate klub KIK završili su na drugom mjestu s 24 medalje od kojih je 11 bilo zlatnog sjaja, dok su članovi Mladosti iz Ivanić- Grada turnir završili s 13 postolja i dvije zlatne medalje.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić