Predstavljena strategija brendiranja Moslavine

Lokalna akcijska grupa Moslavina jučer je u Maloj Ludini predstavila Izradu strategije brendiranja destinacije Moslavina i Digitalizaciju turističke ponude.

Cilj projekta je stvoriti identitet Moslavine kao regije koju bi se približilo široj publici, posebice stanovnicima Zagreba kao poželjnu destinaciju

Pod sloganom "Skrivena od očiju, ali blizu srca" prisutnima su predstavljeni grb Moslavine, promotivni video i nova Internet stranica gdje će na jednom mjestu biti vidljive turističke destinacije, etno i gastro ponuda, te kulturni i rekreativni sadržaji.

Vizualni identitet Moslavine osmislio je studio Size (čitaj: Sajz) dok je Internet stranicu Moslavina.travel predstavila tvrtka Orioly (čitaj Orioli).

Uvodno su projekt predstavili predsjednik LAG-a Moslavina i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić i predsjednik LAG-ovog Odbora za turizam Janko Kezele, dok je državna tajnica Ministarstva turizma Sandra Herman, pohvalila ulaganja u ruralna područja i osmišljavanja kvalitetne strategije kontinentalnog turizma koji je u vrijeme epidemije sve popularniji.

Projekt je prezentiran svim predstavnicima gradova i općina s područja Moslavine, među kojima su bili i načelnik Općine Križ, ujedno i potpredsjednik LAG-a Moslavina Marko Magdić, zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj i direktorica gradske turističke zajednice Ankica Bešter.

Konferencija je ujedno bila i službeni početak manifestacije "Moslavina - Skrivena zemlja" u sklopu koje u drugom dijelu ovoga tjedna do 24. travnja turistički subjekti posjetiteljima nude promotivne ponude, događaje, degustacije i izlete kroz koje će imati priliku detaljnije upoznati turističku ponudu Moslavine.

brend Moslavina 2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić