Križ ugostio 130 vozača quad vozila

Prošloga je vikenda Križ bio domaćin 2. susreta ljubitelja Off Road vožnje quad vozilima u organizaciji Udruge Piva – dvije iz Svetog Ivana Zeline.

Oko 130 sudionika iz Hrvatske, Austrije, Slovenije i Bosne i Hercegovine prošli su kroz centar Križa i 50-ak kilometara šumskih staza, nakon čega su na posebno pripremljenom poligonu kod Industrijske ceste prisutnima pokazali sve potencijale quad vozila.

U Križu je i osnovna i podružnica Udruge Piva- dvije koja okuplja sve ljubitelje off road vožnje pod vodstvom Andreja Dokmanića koji je uz predsjednika krovne udruge Darka Ivakovića posebno istaknuo humanitarne aspekte ovakvih druženja i edukaciju najmlađih entuzijasta.

Susret je održan uz podršku Općine Križ, odnosno načelnika Marka Magdića i vijećnika Miroslava Pranjića koji su izrazili želju ovu inicijativu podržati i u narednim godinama.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić