Proglašeni Miss i Mister 3. dobi

Udruga umirovljenika i građana 3. dob iz Ivanić-Grada organizirala je u subotu zabavni i glamurozni 8. po redu izbor za Miss i Mistera 2022.
Stručni žiri u sastavu pjevačice Meri Miljković, Voditeljice Ženske vokalne skupine Ive, Mirjane Bradić i Željka Posilovića imala je zahtjevan zadatak među 8 kandidatkinja i 5 kandidata izabrati ovogodišnju missicu i mistera.

Kandidatkinje su bile Marijana Punek iz Šumećana, Jasminka Lončarić i Milena Bura iz Ivanić-Grada, Marica Tušek iz Kloštra Ivanića, Sandra Geri iz Dugog Sela, Biserka Matan iz Prkosa, Marija Velja iz Popovače i Jasna Miškić iz Nove Gradiške.

Kandidati su bili Nenad Geri iz Dugog Sela, Vlado Svjantko iz Novske, Miroslav Rogić iz Donjeg Prnjarovca, Zlatko Bartolić iz Šumećana i Antun Johović iz Novske. Nakon dva izlaska i predstavljanja u dvije odjevne kombinacije, kandidati su odgovarali i na postavljena im pitanja.

miss i mister 2

Za miss simpatičnosti proglašena je Milena Bura, za drugu pratilju Jasna Miškić, za prvu pratilju Marijana Punek, dok je titiula Miss 3. dobi pripala Biserki Matan.
Za mistera simpatičnosti proglašen je Nenad Geri dok je titula mistera 3. dobi pripala Antunu Johoviću.

Zabavni program i druženje uz živu glazbu nastavljeno je potom do kasno u noć.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić