Ivanić- Grad dočekao svjetske prvakinje u samostrelu

Ispred gradske streljane u Ivanić- Gradu svečano su dočekane svjetske juniorske prvakinje u gađanju samostrelom field i članice Streljačkog kluba Ivanić Iva Popović Gecan i Helena Dumić.

Iva se sa Svjetskog prvenstva u Mađarskoj vratila s dvije zlatne medalje u disciplini classic u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji dok je Helena zajedno s Karlom Bartolović iz Velikog Trgovišća bila dio ekipa koja je uvjerljivo osvojila prvo mjesto.

Iva je zlatnim medaljama dodala i broncu u match playu nakon što je u dvoboji za treće mjesto bila bolja od francuske predstavnice.

Osvajačice medalja i njihovog trenera Željka Duha su uz bengalku i sirene dočekali i pozdravili brojni prijatelji i rodbina, a prigodne poklone su im uručili predsjednik kluba Ivan Janković, načelnik Općine Kloštar Ivanić Željko Filipović i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj.

Dio proslave bila je cijela hrvatska reprezentacija u gađanju field samostrelom predvođena predsjednikom Svjetske samostrelske unije Perom Stojnićem koja je u Mađarskoj u četiri discipline osvojila čak 15 pojedinačnih i 4 ekipne medalje.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić