Klizište u Savskoj ulici

Prenosimo važnu obavijest sudionicima u prometu u centru Ivanić-Grada: zbog otvaranja klizišta uz rub prometnice, privremeno je zatvorena za sav promet Savska ulica od Majdekove do Ulice slobode, dakle od malo prije do malo iza staroga mosta. Promet će se do daljnjega odvijati obilaznim prometnicama.

Klizište se otvorilo zbog izrazito obilne kiše kod Savske 50, preko puta zgrade Ivakopa. Na teren su izišli vatrogasci, policija i djelatnici Gradske uprave, kao i Županijskih cesta. Pošto nije bilo moguće trenutno sanirati klizište, odlučeno je zatvoriti ovaj županijski prometni pravac, dok ne bude moguća sigurna sanacija.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić