Ivanić- Grad: Obilježen Dan branitelja

U utorak je u Ivanić- Gradu obilježen Dan branitelja Grada Ivanić- Grada i 31. godišnjica početka Domovinskog rata na području Otoka Ivanića.

Vijenac su u Parku hrvatskih branitelja položili i lampaše zapalili članovi obitelji poginulih, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i predsjednik gradskog vijeća Željko Pongrac u ime Grada Ivanić- Grada, članovi Policijske postaje te predstavnici ivanićkih braniteljskih udruga i prijateljskih udruga branitelja iz Novske.
Molitvu ispred spomenika poginulim braniteljima predvodio je župnik Branko Koletić.

masni krapi 2

Nakon polaganja je u Maloj Sali Pučkog otvorenog učilišta prikazan dokumentarni film Masni Krapi, nazvan po 1. interventnom vodu 1. satnije 65. samostalnog bataljuna.
Film prati odlazak prvih branitelja s područja Otoka Ivanića na zapadno- slavonsko bojište, od prvih sukoba u selu Rajić do boravka na Kričkim brdima i povratka bojne u Ivanić- Grad.
Nakon projekcije održan je i kratak razgovor s autorom Zoranom Ožetskim i pripadnicima Masnih Krapa koji su sudjelovali u stvaranju filma Damirom Škenderom, Stankom Magićem, Željkom Brezovečkim, Krešimirom Zajecom i Damirom Kelinom.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić