Ivica Gregurec treći put među najboljim odgojno - obrazovnim djelatnicima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine povodom Svjetskog dana učitelja dodijelilo nagrade najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj u prošloj školskoj godini.

Među 513 najuspješnijih, sa područja Otoka Ivanića priznanje i nagradu u iznosu 10.000 kuna osvojio je profesor matematike i fizike Ivica Gregurec iz OŠ Đure Deželića. Nagrađen je za održavanje predavanja na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse primjenom inovativnih metoda poučavanja, objavljivanje stručnog članka u tiskanoj ili online publikaciji izvan Republike Hrvatske, te koordiniranje projekta iz područja odgoja i obrazovanja u trajanju od najmanje godinu dana na državnoj razini.

Ivica Gregurec ove je godine po treći put nagrađen za svoj rad – temeljem Javnog poziva Ministarstva najboljim odgojno obrazovnim djelatnikom bio je proglašen i 2019. i 2020. godine.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić