Javni poziv za zakup DPZ-a na području Ivanić- Grada

Grad Ivanić-Grad je jučer objavio Javni natječaj za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada Ivanić-Grad u katastarskim općinama Breška Greda, Caginec, Lepšić, Lijevi Dubrovčak, Posavski Bregi, Prečno, Šarampov, Šumećani, Topolje i Trebovec.

Zemljišta se daju za zakup na rok od 25 godina za trajne nasade, odnosno na rok od 15 godina za ostale vrste poljoprivredne proizvodnje s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

Dostupno je 77 proizvodno tehnoloških cjelina ukupne površine 877 hektara s početnom zakupninom malo manjom od 40.000 €.

Također raspisan je i poziv za zakup četiri čestice na rok od 5 godina za zemljišta predviđena za povrat površine 2,8 ha.

Pisane ponude šalju se poštom, preporučeno ili se predaju osobno na adresu Gradske uprave u razdoblju od 30 dana od objave Natječaja.

Nakon toga će Povjerenstvo za zakup poljoprivrednog zemljišta analizirati dostavljene ponude u roku do 60 dana, a javno otvaranje ponuda održat će se najranije deseti dan od dana isteka roka za dostavu ponuda.

Kompletan Javni poziv s uvjetima natječaja, načinom bodovanja i dokumentacijom objavljen je na Internet stranici Grada Ivanić- Grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić