Izložba karikatura po 22. put u Ivanić- Gradu

U Pučkom otvorenom učilištu Ivanić- Grad u srijedu je svečano otvorena 22. u nizu izložba Hrvatskog društva karikaturista.

Na izložbi su izloženi izabrani nagrađeni radovi svjetski poznatih karikaturista na temu VATERPOLA s 27. Međunarodne izložbe karikatura koja se iznimno prošle godine održala u Splitu uoči Europskog vaterpolskog prvenstva.

Izložbu su zajednički otvorili predsjednik Društva Davor Trgovčević i karikaturist Nikola "Nik Titanik" Plečko koji su najavili svoj dolazak i nastavak izvrsne suradnje s Ivanić – Gradom i u narednim godinama.

I jučer su brojni posjetitelji u redu strpljivo čekali kako bi Milan Lekić-Lex i Krešimir Kveštek nacrtali njihove brzopotezne portretne karikature, a sve uz ponudu neizostavnih krafni.

Izložba sufinancirana sredstvima Zagrebačke županije će u Pučkom otvorenom učilištu biti otvorena do kraja ovoga mjeseca.

karikature 2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić