Održan 20. Međužupanijski fašnik Udruge 3. dob

U Ivanić-Gradu je jučer održan 20. Međužupanijski fašnik građana i umirovljenika u organizaciji Udruge 3. dob. U naš grad stigle su maškare iz Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, KUD-a Preporod s limenom glazbom iz Dugog Sela, KUD-a Obreška, Udruge žena iz Lojnice kod Vrbovca, Udruge Radost Križ, male maškare Plesnog kluba Magi, ivanićgradska Limena glazba a pod maskama su bili i domaćini umirovljenici Treće dobi. Velik broj posjetitelja velikih i malih na Malom trgu kod Maznice uživao je u šarenilu boja, raznovrsnim maskama, dobroj zabavi i krafnama.

Prema ocjeni stručnog žirija najljepša i najveselija fašnička grupa bila je iz Crikvenice, drugo mjesto pripalo je KUD-u Obreška, treće Lojnici a četvrta utješna nagrada maškarama iz Dugog Sela.

Gradonačelnik Javor Bojan Leš predao je prema običaju Princu i Princezi Fašnika ključeve Grada uz napomenu da gradska blagajna nije bila nikad punija te obećao povećanje božićnica umirovljenicima krajem godine.
Pozdrave im je uputila i Ana Gašparović, direktorica gradske Turističke zajednice, podsjetivši da Ivanić-Grad ima i ljetni žabarski karneval na kojeg su svi pozvani.

Ples i pjesma veselih maškara nastavljena je do dugo u noć.

mashkare 2

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić