Popović Gecan i Glumac najbolji sportaši Grada u 2022. godini; Željku Duhu nagrada za životno djelo

Jučer su u Sportskoj dvorani Žeravinec svečano proglašeni najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada u 2022. godini.

Jedna od najuspješnijih sportskih godina donijela je 20 državnih prvaka, 44 medalje s državnih prvenstava, 5 reprezentativaca, juniorsku svjetsku prvakinju u samostrelu, te svjetsko kadetsko srebro i broncu u kickboxingu.

Za najbolju sportašicu u prošloj godini je ponovo proglašena članica Streljačkog kluba Ivanić Iva Popović Gecan za osvajanje naslova svjetske juniorske prvakinje u gađanju samostrelom, dok je najbolji sportaš osvajač zlatne rukometne medalje s olimpijskih igara za gluhe osobe Teo Glumac koji je nagradu primio nakon nedavnog teškog prijeloma noge tijekom prvenstvene utakmice.

Klub godine je Kickboxing klub Ivanić- Grad, dok je titula trenera godine pripala Igoru Gajskom treneru državnih prvakinja, kadetske ekipe Ženskog rukometnog kluba Ivanić koja je ujedno proglašena za najbolju žensku momčad u 2022.-oj.

Najuspješnija muška ekipa su seniori Naftaš Ivanića, uvjerljivi osvajači naslova prvaka Jedinstvene županijske lige.

Po prvi put je dodijeljena i nagrada za životno djelo koja je pripala trofejnom strijelcu i uspješnom treneru Željku Duhu.

Također su proglašene sportske nade i najbolji sportaši u mlađim kategorijama pojedinačnih i ekipnih sportova, najuspješniji učenici po osnovnim školama na području Grada, u Srednjoj školi Ivan Švear, te studenti Veleučilišta Ivanić- Grad, a uručene su i plakete zaslužnim sportskim djelatnicima za dugogodišnji rad.

Tako su do 12 godina najuspješniji sportaši karatisti Dina Radošević i Erik Ivić, odbojkašica Tonka Rigo i rukometaš Mihael Matijašević.

Do 15 godina nagrade su primili Tina Petrović i Patrik Presečan iz kickboxinga, te Marija Lovrić i Nicola Bobić iz rukometa.

U uzrastu do 18 godina nagrađeni su državna prvakinja u rukometu Monika Sikaček, nogometni golman Petar Klarić, te Borna Grmuša za državne medalje u kickboxingu i Barbara Bunjevac za srebro i broncu sa Svjetskog prvenstva.

Za sportske nade su proglašeni Bernarda Herceg, Marko Octenjak, Tina Oković, Dino Brlek, Sara Galić, Matej Kruljac, Anja Lisjak, Ivo Ivaković, Petra Bekić i Ivor Krnić.

Plakete za zaslužne sportaše i sportske djelatnike su primili Stjepan Fabijanić,Sanja Levak Mažić, Ana Grgić, Iveta Jukić i Tomislav Đura.

Nagrade dobitnicima su uručili predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Saša Turkalj, dopredsjednica Irena Malec i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj koji su svim sportašima čestitali na kvalitetnom i predanom radu, te izrazili nadu kako će 2023. godina biti još uspješnija.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić