Akcija Rezolucijazemlja.hr u Žutici

Povodom Dana planeta Zemlje ovog vikenda se diljem Hrvatske provodi akcija čišćenja divljih odlagališta otpada REZOLUCIJAZEMLJA.HR, u okviru koje je u petak 21.travnja očišćeno i 6 lokacija u šumi Žutici.

Čak 5.250 kilograma miješanog komunalnog i građevinskog otpada su na 6 divljih odlagališta u šumi Žutici prikupili radnici Hrvatskih šuma Šumarije Novoselec i volonteri tvrtke Printec iz Zageba. Pomoć u prikupljanju višenamjenskim strojem skipom im je osigurala Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije, a tvrtka Ivakop besplatno odlaganje, informirao nas je predstavnik Šumarije Novoselec Saša Svoboda.

U akciji REZOLUCIJAZEMLJA.HR, koja se provodi pod pokroviteljstvom Večernjeg lista, planirano je ovog vikenda od otpada očistiti preko 70 divljih odlagališta diljem Hrvatske.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić